Nieuw in Nederland: de nr.1 van Brazilië!

In Brazilië weten ze intens te genieten van het leven. Het swingt, bruist en is energiek. De samba, carnaval en voetbal: Braziliaanser kan het niet. Guaraná Antarctica is ook typisch Braziliaans en dé nationale frisdrank! De basis van Guaraná Antarctica is de guaraná, een bijzondere bes die alleen in het Amazonegebied groeit. Deze vrucht bevat een natuurlijke stof die zorgt voor energie. In combinatie met de fruitige smaak, maakt het deze frisdrank uniek. 

Bruisend Brazilië 

Als je aan Brazilië denkt, denk je aan zon, zee, strand, carnaval, vrolijke mensen en volop genieten van het leven. Dit gevoel beleef je nu met Guaraná Antarctica. De nummer 1 frisdrank in Brazilië en sinds kort ook verkrijgbaar in Nederland!

Guaraná vrucht uit de Amazone

Guaraná Antarctica is een bijzondere frisdrank met een verfrissende smaak die met niets te vergelijken is. De guaraná bes wordt in het Amazonegebied in Brazilië verbouwd, de enige plek waar deze bes groeit. De bes bevat guaranine. Dat helpt om scherp en alert te blijven. Indianen uit het gebied ontdekten lang geleden al dat zij langer en beter konden jagen als zij de bes aten. 

De smaak van Brazilië

Guaraná Antarctica is enorm populair in Brazilië en sponsor van het Braziliaanse voetbalteam. Het bruisende drankje heeft een fruitige smaak en ook met cocktails is Guaraná Antarctica een goede match. Drink Guaraná Antarctica en beleef de Braziliaanse sfeer.