Riso Scotti

Nr. 1 risotto in Italië

Riso Scotti verwerkt sinds 1860 de hoogste kwaliteit rijst uit Italië. De inmiddels zesde generatie van de familie Scotti blijft zich toe wijden op kwaliteit en innovatie van de beste rijstsoorten. Riso Scotti is gevestigd in Pavia (Lombardije), een regio van Italië die bekend staat om de rijstteelt. Op deze bijzondere plek houdt het bedrijf eeuwenoude tradities van rijstverwerking in stand, door bijvoorbeeld met stenen wielen de rijst van het kaf te scheiden, een techniek die al sinds 1850 wordt gebruikt.

Riso Scotti

Het Benelux assortiment van Riso Scotti beslaat dé meest iconische rijstsoort uit Italië: risotto rijst. Riso Scotti biedt uiteraard de pure rijstkorrel - Arborio en Carnaroli risotto - voor een traditionele bereiding met bouillon. Deze zijn verkrijgbaar in zowel retail als Foodservice verpakkingen.

Uniek zijn de Buona Idea risotto producten, die na 12 minuten koken rijk van smaak en smeuïg van structuur zijn. Een gemakkelijke oplossing om te genieten van risotto, zonder bereiding met bouillon, maar met dezelfde heerlijke smaaksensaties van Truffel, Parmazaanse kaas, Porcini paddenstoelen en Milanese (saffraan).

Voor meer informatie, vul het contactformulier in.