Disclaimer

Wij stellen uw bezoek aan onze website en interesse in onze producten zeer op prijs. De volgende voorwaarden zijn op het gebruik van de website van toepassing. Door deze site te bezoeken en te bekijken accepteert u de onze voorwaarden voor gebruik, zonder beperking of uitsluiting.

GranFood BV heeft deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, en houdt zich aanbevolen voor suggesties of commentaar.

Algemeen

Informatie op onze website kan door ons worden gewijzigd zonder voorafgaande aankondiging of verplichting. Het bezoeken en bekijken van deze site valt onder onze voorwaarden voor gebruik en Nederlands recht. Alle geschillen zullen worden beoordeeld door de Nederlandse rechter. In het geval dat een onderdeel van deze voorwaarden voor gebruik door een rechtbank ongeldig of onuitvoerbaar wordt verklaard, zullen de overige bepalingen van deze voorwaarden hun gelding behouden.

Intellectueel eigendom

De inhoud van deze site is auteursrechtelijk beschermd. De auteursrechten liggen bij GranFood BV, haar leveranciers en/of haar partners. Alle rechten zijn voorbehouden. Informatie van de site (waaronder maar niet uitsluitend tekst, presentaties, illustraties, foto’s en geluid) mag niet anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik worden gekopieerd, overgeplaatst, verspreid of opgeslagen, tenzij hiervoor vooraf schriftelijke toestemming is gegeven door GranFood. Het is verboden de inhoud van de site te wijzigen.

Handelsnamen en merken

Tenzij anders aangegeven, zijn alle handelsmerken, slogans en logo’s die op de site getoond worden, al dan niet geregistreerde, merken of handelsnamen van GranFood, aan haar gelieerde vennootschappen, haar leveranciers en/of haar partners.

Aansprakelijkheid

Aan de informatie die op deze site getoond wordt, kunnen geen rechten worden ontleend. GranFood is niet aansprakelijk voor de informatie op sites die u benadert via deze site. Links naar andere sites worden aangeboden als service aan u. GranFood heeft geen zeggenschap over deze sites en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan. Het is uw eigen verantwoordelijkheid te controleren of deze sites vrij zijn van virussen en andere schadelijk zaken. Het is mogelijk dat producten of diensten buiten Nederland niet door ons worden geleverd. Aan de op deze website gepubliceerde informatie kunnen daarom ook geen rechten worden ontleend.