Ocean Spray

GranFood Ocean Spray logo

Ocean Spray

Proef de kracht van cranberry’s

Sinds 1930 biedt Ocean Spray een assortiment overheerlijke cranberryproducten. Hiervoor worden alleen de allerbeste cranberry’s uit de Verenigde Staten, Canada en Chili gebruikt. De cranberry’s worden zorgvuldig geteeld, verzorgd en geoogst, waardoor de kwaliteit van de producten zeer hoog is. Ocean Spray is een coöperatie van 700 families, die al generaties lang cranberry’s telen.

Ocean Spray cranberry vruchtendranken op basis van rode cranberry hebben een frisse, zoetzure en unieke smaak en bevatten al het goede van de cranberry. De cranberry drank is verkrijgbaar in een aantal heerlijke smaken waaronder Cranberry Classic en Laag in Suiker, maar ook blends met Cranberry & Zwarte bessen, Cranberry & Bosbes en Cranberry & Framboos. De verschillende varianten zijn ook heerlijk als ingrediënt in cocktail of mocktail.

Het Ocean Spray assortiment bevat naast verschillende vruchtendranken op basis van rode cranberry ook varianten op basis van roze, rode en witte cranberry’s: Ocean Spray Pink. De producten zijn eveneens rijk aan antioxidant vitamine C, en hebben geen conserveermiddelen en kunstmatige kleur- en zoetstoffen. Deze milde en zacht zoete drank geeft een nieuwe ervaring aan cranberry en is verkrijgbaar in de smaken Cranberry en Cranberry Wilde Perzik.

Naast onze dranken bevat het assortiment ook een Cranberry Sauce. Deze heerlijke fruitige compote van cranberry’s heeft een zoet-zure smaak met hele bessen voor de volle ervaring. Er zijn veel geweldige manieren om allerlei gerechten interessant te maken met dit heerlijk veelzijdige product. Het is de ideale finishing touch voor gevogelte, vlees, in taarten, op pannenkoeken en bij andere desserts.

Voor meer informatie, ga naar www.oceanspray.nl of www.oceanspray.be.