Grand’Italia

GranFood Grand'Italia logo

Grand’Italia

Genieten van La Bella Vita

Grand’Italia brengt het Italiaanse gevoel aan tafel: spontane zorgeloze momenten onder het genot van simpel, authentiek en vooral heerlijk eten. Bij Grand’Italia houden we van de smaak van Italië. We willen iedereen uitnodigen om net zoveel van de smaak van Italië te houden als wij doen. Wij bieden je daarvoor de beste ingrediënten: een breed assortiment aan kwalitatieve producten, heerlijke recepten, Italiaanse inspiratie en praktische kooktips en -tricks om La Bella Vita in huis te halen.

La Bella Vita staat voor volop genieten van de simpele, goede dingen in het leven, zoals de Italianen dat doen: zoiets eenvoudigs als een zonnestraal op je gezicht, de heerlijke geur van een verse tomaat, lachen met vrienden en elke dag genieten van lekker eten met je dierbaren. Dat is ‘genieten van La Bella Vita’.

Het brede Italiaanse assortiment van Grand’Italia bestaat uit pasta’s, pastasauzen, pesto’s, en meer smaakvolle Italiaanse producten. Wil je zelf ontdekken hoe lekker en eenvoudig koken met Grand’Italia is? Kijk voor ons assortiment, tips, recepten en nieuws op granditalia.nl en volg ons op Instagram en Facebook.