Saitaku

GranFood Saitaku logo

Saitaku

Simply Japanese

Saitaku biedt een compleet assortiment Japanse kwaliteitsproducten, die de heerlijke en gevarieerde Japanse keuken toegankelijk maakt voor alle Nederlanders. Van sushi en poke bowls en teriyaki, met de producten en de gemakkelijke stap-voor-stap bereidingsinstructie is Japans koken voor iedereen bereikbaar.

Sinds de start in 2009 heeft Saitaku ons land sushi leren maken, met essentiële ingrediënten als sushi rijst, nori (zeewiervellen), rijst azijn, wasabi, en sojasaus. De Sushi Kit, die alle ingrediënten bevat om zelf sushi te maken, is hét perfecte product om voor het eerst sushi mee te maken. Net als de meeste Saitaku producten bevat deze kit stap-voor-stap instructies voor de volledige sushi maaltijd. Naast die praktische hulp, inspireert Saitaku met rijke variatie in sushi, in vorm (maki, inside-out, nigiri) en vulling, met vis/vlees en allerlei soorten verse groenten.

Naast ingrediënten voor sushi biedt Saitaku een compleet assortiment Japanse klassiekers, inclusief diverse soorten noedels, sauzen, zeewier snacks en meer.

Voor meer informatie, ga naar www.saitaku.nl of volg ons op Instagram.