Over GranFood

GranFood

celebration-1.svg

GranFood – Dé specialist in sales, distributie en marketing van internationale A-merken in food in de Benelux

Sinds 1989 bouwen we bij GranFood al aan ons sterke internationale A-merken portfolio, met FMCG-producten van o.a. Grand’Italia, Devos & Lemmens, Aardappel Anders en Saitaku. Ons team is gespecialiseerd in 360 graden (shopper- en trade)marketing, distributie en sales, waarmee we voor een full-service ondersteuning van deze merken zorgen. Alles met een passie voor lekker eten.

GBfoods

GranFood is onderdeel van GBfoods, één van de grootste levensmiddelen-bedrijven in Europa en Afrika. In 1937 begonnen met Gallina Blanca in Barcelona en intussen uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 3.600 werknemers en 30 lokale merken in het portfolio.

Bij GBfoods is ons doel: het vieren van lokale smaken. Dit doen we in meer dan 50 landen, waaronder Italië, Spanje, Duitsland, Zweden, Finland en diverse landen in Afrika én de Benelux.

Samen met GBfoods hebben we bij GranFood in de loop der jaren geleerd hoe bijzonder het is om van lekker eten te genieten. Daarom brengen we authentieke en lokale smaken op de markt en werken we hierbij enkel samen met vertrouwde en duurzame leveranciers.

Trotse en betrouwbare partner binnen FMCG

We zijn trots dat we met GranFood tot de lijst van grootste FMCG-bedrijven in Nederland behoren. In 2022 werd ons jarenlange harde werk beloond met de fantastische winst van de Industributie Award, in de categorie Kruidenierswaren Overig en Overall, waarmee we vele grote organisaties achter ons wisten te laten.

Ook gingen we er in 2022 met de Overall Marketing Award vandoor. Hiermee werden we beloond voor de sterke 360 graden doorvertaling van onze (trade)marketing strategie en werden we benoemd tot ‘grote aanjager in ondersteuning van groeisegmenten’.

Onze voortdurende groei wordt mogelijk gemaakt door onze pragmatische en sterke kernwaarden. We werken effectief samen, zowel intern als met onze partners. Daardoor zijn we, ondanks alle uitdagingen binnen de FMCG-markt van de afgelopen jaren, ook in 2023 beloond voor de slagvaardige ondersteuning van onze merken met de Industributie Award in de categorie Kruidenierswaren Overig.

Deze beloningen moedigen ons aan om samen met onze partners, GBfoods en klanten naar gemeenschappelijke doelen en ontwikkeling te streven. We zijn trots op onze sterke lokale expertise, waarmee we de branche ondersteunen.

Over GranFood graan