Devos & Lemmens

GranFood Devos & Lemmens logo

Devos & Lemmens

De lekkerste Belgische mayonaises en tafelsauzen

Dé traditie aan elke tafel? Devos & Lemmens; Dat is ‘m!

D&L is het favoriete sauzenmerk van de Belgen. In 1886 maakte mevrouw Lemmens volgens eigen recept de eerste Devos & Lemmens saus: de Belgian Pickles. Deze datum staat nog steeds op de potten en het authentieke recept is vandaag de dag nog onveranderd. Sindsdien worden de lekkerste Belgische mayonaises en tafelsauzen geproduceerd, met een passie voor rijke smaak en authenticiteit. Alle sauzen van D&L worden gemaakt volgens het Belgische traditionele recept.

Al meer dan 130 jaar is smaakvolle sauzen aanbieden dus waar het bij Devos & Lemmens om draait. Met onze grote kennis en expertise op het vlak van kwaliteit en voedselveiligheid garanderen we de kwaliteit en stabiliteit van onze producten.

In Nederland bestaat het assortiment uit verschillende varianten mayonaise (met ei en citroen) en tafelsauzen, zoals cocktailsaus, andalouse en knoflook-aïoli, in kleinverpakking en in grootformaat voor de horeca. Geniet als een echte Bourgondiër van friet, vlees, vis en groente met één van de heerlijke D&L sauzen erbij.

Voor meer informatie, ga naar www.dl.be.