Ocean Spray

Proef de kracht van cranberries

De geschiedenis van de cranberry dateert van honderden jaren geleden. Lang voor de komst van de Pilgrim Fathers in Noord-Amerika in 1620 maakten de Indianen al overlevingscake van cranberries en waren zij op de hoogte van de gezondheidsbevorderende eigenschappen van cranberries. Cranberries zijn rijk aan antioxidanten en zijn goed voor de gezondheid; cranberries zijn onder andere gelinkt aan het voorkomen van blaasinfecties.

Sinds 1930 biedt Ocean Spray een assortiment overheerlijke cranberryproducten aan en maakt hiervoor gebruik van de allerbeste cranberries uit de Verenigde Staten, Canada en Chili. De cranberries voor Ocean Spray worden zorgvuldig geteeld, verzorgd en geoogst, waardoor Ocean Spray producten alleen de allerbeste cranberries bevatten.

Ocean Spray

Ocean Spray cranberry sap drinks hebben een frisse, zoetzure en unieke smaak en bevatten al het goede van de cranberry. Ocean Spray is verkrijgbaar in een aantal heerlijke smaken waaronder Cranberry Classic, Cranberry & Blackcurrant en Cranberry & Blueberry. De verschillende varianten zijn ook heerlijk als ingrediënt in cocktails.

Het Ocean Spray assortiment bevat naast verschillende varianten sap drinks ook Cranberry Compote. Ocean Spray Cranberry Compote en Ocean Spray Cranberry Apple Compote zijn heerlijke fruitige compotes gemaakt volgens origineel recept welke heerlijk zijn als toevoeging aan wild, gevogelte, pannenkoeken en andere desserts.

Voor meer informatie, ga naar www.oceanspray.nl of www.oceanspray.be of volg ons op of www.facebook.com/OceanSprayNL of www.facebook.com/OceanSprayBE.