Werken bij GranFood

Sinds 1989 zijn we de specialist in het bouwen en distribueren van toonaangevende internationale FMCG merken in de Benelux. Je aansluiten bij onze GranFood familie betekent onderdeel uitmaken van een succesvolle organisatie met een sterke visie en waarden, wiens voortdurende groei mogelijk wordt gemaakt door de pragmatische geest en kernwaarden die we delen.

Voel je welkom om jezelf elke dag te ontwikkelen

Wij geloven dat al onze mensen meerwaarde bieden en we ondersteunen hen bij het uiten van hun potenties. Je hebt de mogelijkheid om vanaf het begin verantwoordelijkheden te nemen en te leren tijdens je werk door deel te nemen aan boeiende cross functionele projecten.

Laat je inspireren door de samenwerking en open houding

We streven samen naar gemeenschappelijke doelen, aangemoedigd door een professionele en vriendelijke omgeving, waar teamwork de kern van ons bedrijf vormt: we werken effectief samen, zowel intern als met onze partners. Binnen GranFood vind je een geweldige cultuur, die ondernemerschap versterkt en iedereen gemotiveerd houdt.

Geef je talent een boost

We zijn er trots op onze sterke lokale expertise, waarmee je een carriére als professional in de branche kunt opbouwen, terwijl je deel uitmaakt van GBfoods, een internationale organisatie die een uitdagend perspectief kan geven aan je ontwikkeling. De Interactie met collega’s uit verschillende landen geeft jou de kans om ervaringen te delen en je horizon te verbreden. Wij kunnen je een smaakvolle kans bieden!

Bekijk snel onze vacatures!