Werken bij GranFood

GranFood is in 1989 opgericht en gespecialiseerd in marketing, sales en distributie van internationale A-merken in food binnen de Benelux. GranFood is onderdeel van de GBfoods, een van Europa’s grootste levensmiddelenbedrijven, met verkopen in Italië, Spanje, Duitsland, Rusland, Zweden, Finland, diverse landen in Afrika en in de Benelux. 

Een zeer gemotiveerd team met jarenlange ervaring en lokale knowhow op het gebied van (shopper- en trade)marketing, sales, supply chain, customer service en finance zorgen voor een full-service ondersteuning van de verschillende merken; waaronder Grand’Italia, Ocean Spray, Saitaku, Devos & Lemmens en Ponti.

De sterke merken, lokale en internationale ondersteuning in combinatie met een zeer slagvaardige organisatie en focus op het bouwen van sterke partnerships met klanten hebben ertoe geleid dat GranFood al jaren één van de toonaangevende FMCG-spelers in haar categorieën is.

Wil jij ook werken in een dynamische en internationale omgeving, voor één van de toonaangevende FMCG-spelers in haar categorieën, met sterke merken en met daadkrachtige collega’s met ruime ervaring? Bekijk dan snel de vacatures!