Ponti Ponti

Ponti

Proef de authenticiteit en traditie van Ponti aceto

Ponti bereidt sinds 1867 op een traditionele en authentieke manier karakteristieke aceto’s ofwel azijnen in Italië. De verschillende Balsamico azijnen, fruitazijnen en wijnazijnen hebben allen een uitgebalanceerde en fruitige smaak die voor fijnproevers onmisbaar is in de Italiaanse keuken. 

Alle azijnen van Ponti voldoen aan strenge kwaliteitseisen. De Balsamico azijnen voldoen tevens aan de eisen om de titel Aceto Balsamico di Modena te dragen. Alleen Balsamico azijn welke uit Modena komt mag zich Aceto Balsamico di Modena noemen, een aanduiding welke wordt beschermd middels de benaming “Indicazione geografica protetta” (beschermde geografische aanduiding). 

Ponti

Het assortiment bestaat uit Balsamico azijn uit Modena, Balsamico azijn uit Modena met 3 jaar rijping, Balsamico azijn uit Modena in verstuiver, fijne witte azijn, witte wijnazijn met kruiden, witte wijnazijn met citroen en appelcider azijn. De verschillende Ponti azijnen zijn heerlijk in dressings, als smaakmaker in sauzen, marinades en desserts. 

Voor meer informatie, vul het contactformulier in.