Sapori

GranFood Sapori logo

Sapori

Sapori Cantuccini; de zoete traditie uit Siena

In 1832 werd er in Siena een ambachtelijke bakkerij opgericht door Virgilio Sapori. In deze bakkerij werden vanaf het eerste begin ambachtelijke amandelkoekjes naar traditioneel Toscaans recept gemaakt. Al 200 jaar houdt Sapori de tradities van het maken van Toscaanse patisserie in ere en produceert onder anderen Panforte en Cantuccini. Cantuccini is hiervan een van de meest bekende.

Cantuccini zijn typisch Italiaanse amandelkoekjes, afkomstig uit Toscane. Sapori Cantuccini wordt gemaakt van verse melk, verse eieren en hele amandelen. Net als beschuit worden Cantuccini twee keer gebakken, wat het koekje extra knapperig maakt. De onmisbare smaak van verse ingrediënten en hele amandelen, samen met het onweerstaanbare aroma van vanille en citrusvruchten, de schuine afsnijding en het 2 keer bakken zorgen voor dit verleidelijke koekje.

Deze heerlijke amandelkoekjes zijn een traktatie voor bij de koffie, maar ook heerlijk te gebruiken als ingrediënt in desserts als Tiramisu. Sapori Cantuccini alla Mandorla is via GranFood verkrijgbaar in zakken van 175g en 800g. Naast Cantuccini bestaat het assortiment in Nederland uit Amaretti Morbidi, een verukkelijk zacht amandel koekje.

Voor meer informatie, vul het contactformulier in of ga naar www.sapori.it/nl.