Sapori Sapori

Sapori

Sapori Cantuccini; de zoete traditie uit Siena

In 1832 werd er in Siena een ambachtelijke bakkerij opgericht door de drogist Virgilio Sapori. In deze bakkerij werden vanaf het eerste begin ambachtelijke amandelkoekjes naar traditioneel Toscaans recept gemaakt. Al 200 jaar houdt Sapori de tradities van het maken van Toscaanse patisserie in ere en produceert onder andere Panforte, Ricciarelli, Cavalluci en Cantuccini. Cantuccini is een van de bestsellers.

Sapori

Cantuccini zijn typisch Italiaanse amandelkoekjes, afkomstig uit Toscane. Sapori Cantuccini wordt gemaakt van verse melk, verse eieren en hele amandelen. Net als beschuit worden Cantuccini 2 keer gebakken, wat het koekje extra knapperig maakt. De onmisbare smaak van verse ingrediënten en hele amandelen, samen met het onweerstaanbare aroma van vanille en citrusvruchten, de schuine afsnijding en het 2 keer bakken zorgen voor dit verleidelijke koekje.

Deze heerlijke amandelkoekjes zijn een traktatie voor bij de koffie, maar ook heerlijk als ingrediënt in desserts als Tiramisu. 

Sapori Cantuccini alla Mandorla is verkrijgbaar in zakken van 175g, 400g en 800g.

Naast Cantuccini bestaat het assortiment uit Amaretti Morbidi, een verukkelijk zacht amandel koekje; en twee varianten Delizie Toscane, portieverpakte panforte met gekonfijt fruit en amandelen of vijgen en noten.

Voor meer informatie, vul het contactformulier in.